31. jan, 2014

Fredag 31 Januari - Dag -4. Trampcykel och hantlar.

Natten och morgonen har varit det samma, väckt kl 24, svälja 42 tabletter, väckt igen 06.00 svälja 42 tabletter. Det gick bra att somna om den här morgonen också men framåt åtta tiden började ett molande illamående göra sig påminnt. När sköterskan frågade vad jag önskade till frukost, var det kört och magen vände sig ut och in, jag hade naturligtvis förberett en sådan där käck spypåse som de har på sjukhus, den hade jag tryggt bredvid mig och den kom nu till användning.
Syster sprutade intravenöst något medel för illamående som skulle vara i hela 12 timmar, så dagen har varit hur bra som helts efter det.

Frukost blev till slut Mannagrynsgröt och en youghurt. Efter frukost bäddade jag sängen och sen försöker jag att inte ligga i den förrän på kvällen, utan bara sitta i stolen eller fåtöljen. 
Lunch var köttfärslimpa och potatis - funkade.
Middag var någon kokt korv med mos - gick ner det också.

Jag försöker dela upp dagens tre duschningar.
Frukost vid 09.00 så vid 10-10.30 blir dusch nr 1.
Lunchen är 11.45 och sen fika vid 14.00, så vid 15.30 blir dusch nr 2.
Middag 16.45 och kvällsfika vid 19.00. så vid 20.00 blir dusch nr 3.

Emellan dessa mattider och duschar är det provtagningar flera gånger per dag .
Idag ville de mäta allt mitt urin också, eftersom jag hela tiden går med min "hang around" utav näringslösning, så blir det en del spring på toa. Ifrån kl 9.30 - 18.00 har jag lyckats prestera 2.8 liter.

Vid middagen idag fortsatte jag titta på en serie som jag precis börjat följa, Breaking Bad. 
Går att streama via Swefilmer.com.

Ifrån sjukgymnasten fick jag en golvtrampcykel och hantlar, det var riktigt skönt att få arbeta med benen. Man sitter på en vanlig stol och sätter fötterna i tramporna sen är det bara att cykla på, samtidigt körde jag med 2kg hantlar i lite olika rörelser. Fick upp lite flås på det. Mätaren visade att jag cyklat 2km.

Proverna som skickades till stockholm för analys utav cellgifts-koncentrationen i blodet har visat att fr.o.m ikväll 18.00 fick jag 45 st istället för 42. Puhh hitills har det blivit 381 st.

Eftersom jag nu ska vara instängd på det här rummet en längre tid så försöker jag ordna upp min tillvaro lite grann.

NU kommer snart kvälls teet och mackan,,sen blir det dusch, På spåret och Skavlan. Mer än så orkar inte mina ögon idag.

Trevlig fredag kväll vänner 🙂