10. dec, 2015

10 Dec. Provresultaten ifrån gårdagen.

Idag var ingen bra dag. Jag började visserligen dagen med sovmorgon. Flexade en timma och började inte arbeta förrän kl09.00.

Ögonen började bråka med mig direkt på förmiddagen, de var torra och det gick inte att droppa bort, dubbelsende och suddig syn gav mig migrän. Efter två värktabletter och några timmar senare släppte huvudvärken, då var klockan tre. Jag har varit så trött under dagen och ofokuserad, men jag kom i alla fall ihåg att ringa till BMT för mina resultat. De var ungefär lika som förra gången, men de hade gått upp lite och det känns så skönt.   

HB 135 (upp 2)
LPK 4.1 (upp 1)
TPK 110 (upp 22)

Fe (järn) 810 ?? Gått upp ifrån 750. Det värdet ska ju sjunka allt eftersom jag tappas på blod.

I gårdagens inlägg berättade jag om att jag skulle bli kallad till kirurgen för en ”second opinion” angående operationen att avlägsna livmoder och äggstockar. Min läkare trodde det skulle bli i början på nästa år, men kirurgen ringde idag och jag fick en tid redan 21 december ! Sköterskan menade att om kirurgen bedömde operation så skulle de kunna ta mig direkt, samma dag, Hjälp!?  Nej, Nej, så var det inte tänkt, utan först ska vi prata om fördelar och nackdelar innan något beslut tas.
Jag skulle också vilja ha svaret på det gen testet som ska göras, innan jag lägger mig under kniven.
I de flesta fall får man vänta lång tid innan man får tid för läkarbesök, men nu hände allt på en gång, vilket jag inte klagar på, det är att föredra.

Nu önskar jag Er alla bra dagar fram till nästa inlägg den 22 januari, då är vi på ”rätt” sida året och ljuset är på väg tillbaka.

God Jul & Gott Nytt År !