19. feb, 2014

Onsdag 19 Februari. Dag +15. Blir kvar. Tur i oturen.

Natten var återigen bedrövlig, det blev inte många timmars sömn. Axeln bara värker och värker. Jag ”ligger efter” ordentligt i sömn nu.

Värdena var idag återigen jättefina.

Vita 2.4. (Stigit 11 enheter)
Neutrofila 1.6 (stigit 7 enheter
Hb 102. (stigit 2 enheter)
Trombocyter 79 (stigit 36 enheter)

Jag väntade hela förmiddagen på att få komma ner till röntgen. Slutligen 13.45 så hämtade de mig. Den här gången fick jag åka rullstol ner (inte säng). Finns inte en chans att jag skulle kunna gå. Efter att ha varit ”inlåst” i tre veckor, så var färden med rullstolen väldigt omtumlande. Jag uppfattade som om han körde lite utav rally, puhhh.

När jag kom tillbaka upp på avdelningen kommer läkaren och undrar om jag ska stanna en natt till, eftersom vi inte var säkra på att få röntgensvaret ikväll. Jag var inte alls pigg på att stanna, utan hade förslaget att hon kunde ringa mig imorgon om resultatet. Vi kom överens om att behålla rummet och så skulle jag få permis, om utifall att jag skulle behöva tillbaka.

Det var tur i oturen att jag inte hann åka hem. Efter en halvtimme kom läkaren tillbaka och hade fått röntgen svaret. Jag har en propp i en utav venerna där Cvk´n har suttit.
Inte undra på att det gör ont.
Läkaren ville nu att jag skulle stanna, och det var men en ”order” än en fråga.

Direkt vid kl16.00 gav de mig en Fragminspruta, de är propplösande. Senare vid 18.30 fick jag en till.
Jag hoppas nu värken kan ge med sig.

Annars har det inte hänt så mycket idag. Middagen kom in (risgrynsgröt), jag tog två tuggor och sen åkte den ut. Usch.
Tur att det finns näringsdrycker.

Mannen och sonen var här en stund ikväll, de fick beskedet om att jag skulle stanna kvar precis när de lämnat hemmet. De hade med sig några stora väskor/påsar, men idag blev det ingen ner packning utav mina grejor, vi får se hur det blir imorgon.

Jag ska försöka hålla mig vaken till 20.30 – 21.00.
Hoppas proppen släpper något inatt.

Trevlig Kväll Vänner !