23. feb, 2014

Söndag 23 Februari. Dag +19. Promenad.

Natten var den bästa sedan jag åkte hemifrån. Sov gott mellan 23.30 – 04.30 och var nästan smärtfri. Behövde inte sitta upp och sova något den här natten.
Kände mig lite hungrig vi halv fem tiden så jag drack ett glas mjölk. Det stillade hungern och jag somnade om igen till 8.30.
Febern var bara 37,1 i morse, det är positivt. Till kvällen steg den till 37,9, den vill inte riktigt ge med sig.  

Det har inte hänt så mycket idag, det har varit det vanliga på förmiddagen. Dottern med sambo var hemma så Kl 13.00 såg vi allihop på hockey´n, det var mysigt att sitta ihop med hela familjen.

Efter att dotter/sambo åkt hem, skulle jag försöka mig på en promenad. Målet var att gå vår väg fram och tillbaka ca 450m.
Jag fick stötta mig på mannen och vi gick sakta. Det fungerade bra, men inte en meter till jag orkat gå. Nu vet jag att jag klarar den sträckan och eftersom brevlådorna är samlade i början på vägen så kan jag kanske hämta vår post själv framöver.  

Vår granne AT kom in en kort stund och sa hej. Det var trevligt att ses. Hon hade med sig ett stabilt trähuvud till peruker sådant man hade förr, jag fick en känsla utav teater. Med peruken nuförtiden får man med någon vinglig plastställning, så trähuvudet kommer säkert till användning framöver.  

Axeln och halsen har börjat värka igen under dagen, så jag tar smärtstillande var sjätte timme. Hoppas det ger med sig snart, det tröttar så mycket att ha ont hela tiden. Alvedon hjälper en stund.

Imorgon ska jag tillbaka till avdelningen, ska vara där kl 10.00. De kommer att ta en massa blodprover (som vanligt) och mäta koncentrationerna utav framförallt Sandimmunet (blockerar frånstötning). Det ska bli spännande att se om de ”vanliga” värdena stigit något eller om de ligger vilande?
Därefter får vi se om de vill ha mig kvar, eller om jag kan komma hem igen?  

Nu ska jag se det sista på OS avslutningen.

Ha en bra söndag kväll