27. feb, 2014

Torsdag 27 Februari. Dag +23. Två korta promenader idag.

Igår kväll tog jag en insomningstablett vid strax efter tio. Till saken hör att jag fått mitt Sandimun rätt sent på kvällarna, klockan var kvart i nio. En och en halv timme senare börjar biverkningarna ifrån Sandimunet vilka är värmepåslag runt öronen, varm i kroppen och det ”brinner” i handflatorna. Det fanns ingen möjlighet att insomningstabletten skulle ”slå” igenom den värmen, det blir en speciell känsla och  därför så svårt att sova. Ikväll ska jag be personalen om att få Sandimmunet vid 19.30 -19.45 istället, på så sätt kanske det värsta värmepåslaget lagt sig vid halv elva.
Kan inte lägga mig så mycket tidigare eftersom Fragminet ska tas Kl 22. 

Ingen illamående tablett idag heller, känns positivt. Frukosten funkade bra och lunchen funkade ännu bättre.
Lunchen bestod utav fisksoppa med morötter, lök, paprika m.m det gick ner ca 2dl…Ett framsteg!

Idag fick jag besök utav ”extra pappa” LM, jättetrevligt och härligt att ses ! Han fick gå ut och ”rasta” mig. På baksidan huset här finns ett trevligt litet område med många bänkar. Bänkarna är placerade i två cirklar, en inre cirkel och en yttre cirkel.  Igår gick jag ett varv i yttercirkeln och idag kunde jag gå hela tre varv utan att känna mig matt. Härligt, Härligt.. Varje litet framsteg känns stort.
När vi kom tillbaka in igen så satt vi och pratade ända till kvart över tre.
Senare kom mannen, han fick också ut och ”rasta” mig. Även den här promenaden blev tre varv i cirkeln.  Idag är första dagen jag känner lite extra ork i benen.

Middagen var idag omelett och svampstuvning, omeletten gick ner ca 1.5 dl Bra !

Axeln har varit något bättre idag, och började inte värka förrän vid ett tiden, då hade jag inte tagit någon Panodil sedan kl 22 igår kväll. Det var ett framsteg. Men sen började värken igen vid sex tiden ikväll och då blev det nya Panodil. Det har varit likadant hela veckan på eftermiddagarna, att värken kommer igång och samtidigt så fryser jag och blir alldeles genom kall. Jag får lägga mig under ett tjockt täcke för att riktigt få upp värmen igen.

Febern har varit max 37.6 idag, också positivt.

Värdena åker berg & dalbana. Celler produceras i flygande fart och i massor, men så länge jag har inflammationen, lite feber och en sänka på 80 (normal 0-5) så förbrukar kroppen cellerna för att kunna ta ”hand om mig”.

HB 84 (ner0,2)
Vita 2.7 (ner 0,6)
Neutrofila (ner0,2)
Trombocyter 149 ( ner0,30)

Imorgon kanske jag blir utskriven, vi får se.

Nu blir det Antikrundan.

Trevlig Torsdag Kväll !!