28. mar, 2014

28 Mars. Dag +52. Bra HB värde idag.

Då var det fredag igen, veckorna går fort trots att jag egentligen inte gör något på dagarna. Det har inte hänt så mycket sedan i tisdags. Jag har varit mest inne och pysslat, inte ens gått min lilla promenad eftersom vädret har varit såååå tråkigt.

Idag var det då dags för provtagning och läkarbesök. Taxin kom på utsatt tid och idag var det en riktigt trevlig resa till Sahlgrenska eftersom chauffören var väldigt pratsam och trevlig. Jag har märkt att det är väldigt olika(så klart), en del förare går absolut inte att få igång något samtal med och då blir resan lite tråkig, tycker jag (men alla är vi olika.)

På BMT var det väldigt lång väntetid idag, jag var där kl10,15 men kom inte in förrän kl11.00. Därefter är det en mindre väntan på provsvaren och sedan träffar jag läkaren. Lämnade inte BMT förrän Kl12.15, idag ville jag komma därifrån så fort som möjligt och komma hem till det vackra vädret. Väl hemma satte jag mig i uterummet för att ta min "tupplur", där var det varmt och skönt så jag kunde slumra en stund.

HB´t var riktigt bra idag, men de andra värdena är fortfarande svajiga.

Hb 93 (Upp 8) !
Vita 2,1 (Ner 0,5)
Trombocyter 103 (Ner 9)

CMV viruset vill inte ge med sig, fick svar idag på förra veckans prov och det hade gått upp ifrån 2.6 till 2.73. Får svar nästa vecka på vad dagens prov blev.
Om inte medicinen hjälper så har jag hört att de kan ge någon form utav antikroppsbehandling, får se hur det blir med det.

Njurvärdet har också stigit ifrån 103 till 107, trots det ingen sänkning utav Sandimunet idag.

Nästa inlägg blir på tisdag 1 April. 

Önskar Er alla en solig och härlig helg !!